2MB

Bedrijfsactiviteiten

2MB is een samenvloeiing van kennis, kunde en enorme ervaring op het gebied van geavanceerde dronetoepassingen, hoogwaardige fotografie en video. Het team bestaat uit: Initiator en directeur Miranda Drenth (vakfotograaf en dronepiloot), technisch directeur Bart de Nes (technicus, camera- en geluidsman) en Evert Perton (projectmanager, sales, acquisitie).

Door het mengen van deze expertises kan 2MB op hoog niveau het hogere zakelijke segment bedienen. Inmiddels heeft 2MB al opdrachten van landelijke en internationale bedrijven.

Dronetoepassingen: Het inzetten van speciale drones en geavanceerde camerasystemen met de nodige technologie, kennis, onderzoeken en ontwikkelingen gaan een hoofdrol spelen. Dit nieuwe concept biedt zeer goede kansen in de markt. Speciale drones, die worden ingezet voor inspecties van bijvoorbeeld gevels, aardbevingsschades, daken, gevels, windmolens, etc. Maar kan ook gebruikt worden ter ondersteuning van bijvoorbeeld beveiliging op grote festivals.
Tevens het (lidar)scannen, mapping en inmeten van (agri)gebieden, renovatiewoonwijken, archeologische opgravingen, gebouwen, ruimtes en voor infrastructuur van wegen en knooppunten om 3D modellen van te maken. Thermische camera’s worden gebruikt om objecten te traceren.

Al met al veel nieuwe mogelijkheden om bedrijfsprocessen te verbeteren, ontwikkelen en te versnellen. In de nabije toekomst zal hier door veel bedrijven daarom veel gebruik van gemaakt worden.

Fotografie: Vastgoed, Bedrijfs Onroerend Goed, Makelaars, bedrijfsreportages, hoogtefotografie, dronefotografie, 3D Virtual Reality

Video: Bedrijfsvideo, commercials, reclame,


Open Bedrijvendag

In de nieuwe kantoorruimtes van 2MB op de 1e verdieping aan de Lauwers 1 in Assen, geven we zaterdag 2 november tussen 10.00 uur en 16.00 uur een kijkje achter de schermen en geven demonstraties van verschillende drones, foto- en videocamera’s. Tevens kunnen bezoekers live een dronesimulator bedienen om te ervaren hoe het is om met een drone te vliegen. We laten voorbeelden van 3D Modellen zien van onder andere archeologische opgravingen en we beantwoorden alle vragen op het gebied van techniek, innovatie, drone, foto en video.

Rug Nek Centrum Assen

Bremstraat 21, Assen, Nederland