Bakkerij Vlier

Bedrijfsactiviteiten

Ambacht staat bij ons op plek nummer één. Werken doen we letterlijk met onze handen en hierdoor hebben we geleerd om onze zintuigen te ontwikkelen en te vertrouwen. We houden van korte en transparante voedselketens en regionale producten. Dit proberen we zoveel mogelijk toe te passen in ons assortiment. Het meel komt van Mulder Pot uit Kropswolde. Hier wordt traceerbaar graan van de beste kwaliteit ingekocht en zoveel mogelijk met lokale boeren samengewerkt.

Bij ons is tijd het belangrijkste ingrediënt. Twee dagen voordat we het brood bakken beginnen we met het opkweken van de desem. De volgende dag maken we het deeg dat ongeveer 3-4 uur rijst, waarna het opgemaakte deeg in de koeling langzaam verder rijst. De derde dag is het brood klaar om gebakken te worden.

We delen onze ideeën niet alleen met onze klanten via het assortiment maar ook door een open bakkerij. Hier wordt alles gemaakt, gebakken en verkocht maar ben je ook van harte welkom om lekker even wat te blijven proeven.

Bestellen kan bij ons via de webshop tot woensdag 18:00. Voor meer informatie ga dan naar www.bakkerijvlier.nl of stuur gerust een mailtje naar info@bakkerijvlier.nl


Open Bedrijvendag

We zullen van 10:00 – 16:00 aanwezig zijn om meer uitleg te geven over ons proces van brood maken. Om 11:00 zullen we vers brood bakken.

Bakkerij Vlier

Visserstraat 56, Klijndijk, Nederland