Belle Health – positief@work

Bedrijfsactiviteiten

Belle Health vitaliteitscoach
Wat doet een vitaliteitscoach?
Wil je niet alleen je leefstijl een gezonde boost geven? Maar ook je mentale, emotionele en maatschappelijke welzijn bevorderen? Dan is een vitaliteitscoach de persoon die je verder kan helpen.

Een vitaliteitscoach werkt op basis van een zogenaamd vitaliteitsplan en heeft een integrale aanpak. Daarbij wordt dus niet alleen naar de fysieke aspecten in je leven gekeken als voeding, bewegen en bijtijds herstellen. Een vitaliteitscoach besteedt eveneens aandacht aan de onderste 3 bouwstenen van de vitaliteitspiramide, namelijk: positieve gedachten, ondersteunende relaties en zinvol leven. Met name mentale factoren als emotioneel welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven bepalen of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit leeft. Kortom, een vitaliteitscoach begeleidt, motiveert en enthousiasmeert je om je zowel lichamelijk vitaal te voelen als geestelijk gezond en fit. Ofwel: zorgt dat je fysiek, geestelijk en maatschappelijk welbevinden ervaart en beter in staat bent die balans te managen.

INVESTEER IN JEZELF (en je doel) EN NIET IN ………..
Sprookjes!!! Denk logische na dingen die te mooi klinken om waar te zijn veelal ook gewoon niet waar. Een poedertje dit een pilletje zo, de oplossing? Nee je leefstijl veranderen is de oplossing, want elk (crash) dieet werkt maar als je niks blijvend verandert, blijf je jojoën daarom is een persoonlijk plan ook zo belangrijk. Het moet bij jou passen qua leefstijl, tijd, gezinssituatie, werk, huidige beweegpatroon enz.
Veel mensen beginnen fanatiek bij een sportschool (meestal ook meteen voor een jaar #stokachterdedeur), nieuwe sportkleding, duur sporthorloge, inschrijven voor een( hardloop)wedstrijd, starten met een crashdieet en dit alles zonder echt plan.
Waardoor je na een poos het opgeeft, omdat het niet bij je past!

Nee niet echt spannend dit verhaal maar wel functioneel en nee ook niet heel snel afvallen maar ja het is er ook niet in 1 dag bij opgekomen! En ja je zult er zelf je best voor moeten doen en ja soms zul je een keer iets over moeten slaan, maar ja dat is jou keus en die kan niemand voor jou maken!

Ik kan jou alleen helpen een plan op te zetten en tips& tricks geven om jou doel te gaan bereiken op een manier die bij jou past maar je zult het zelf moeten doen! Dus geen belofte van kom bij mij, want dan …… Waarom niet? Omdat dit gewoon niet te voorspellen is en jou motivatie en inspanning het resultaat zullen bepalen!

positief@work

Met opleiding als interim management, verandermanagement, vitaliteitscoach ben ik divers inzetbaar voor projecten, maar ook als tijdelijke vervanger in diverse functie’s.
Qua vitaliteit is het eigenlijk hetzelfde als een persoonlijk traject alleen dan in een bedrijf of voor grotere groepen mensen. Hier blijft nog steeds het persoonlijke plan het allerbelangrijkste, geen vitaliteitsplan zal dus hetzelfde zijn, Zelfs binnen het bedrijf niet, want de duurzaam inzetbaarheid bij iemand op kantoor is anders als iemand op de werkvloer!

Specialiteit laaggeletterdheid, barrière wegnemen/schakelen tussen niveau’s van management – lage ses en daarin adviseren.


Open Bedrijvendag

Ik geef deze dag om 10.00 uur de workshop “Etiket lezen en voel je goed!” in de bibliotheek in Klazienaveen, Van Echtenstraat 24.

Aanmelden hiervoor kan via de website, facebook en/of mail foodiebellehealth@gmail.com

Cosse Camper Adventure

Drentse Mondenweg 21, Nieuw-Weerdinge, Nederland

Aquarena

Stadionplein 23, Emmen, Nederland

Gemeente Emmen

Raadhuisplein 1, Emmen, Nederland

Memo ict

Kapitein Nemostraat 20, Emmen, Nederland

Heli Holland

Kanaal B Zuidzijde 3, Emmer-Compascuum, Nederland

Webba

Kapitein Nemostraat 20, Emmen, Nederland

Autovakmeester de Jonge

Hoofdkanaal Westzijde 113, Emmer-Compascuum, Nederland

De Herinneringenmakers

Baander 4, Emmen, Nederland

Cofian

Marco Polostraat 16, Emmen, Nederland

McDonald’s Emmen

Hoenderkamp 1, Emmen, Nederland

Treant Zorggroep locatie Holdert

Hondsrugweg 101, Emmen, Nederland

Menso

Abel Tasmanstraat 7, Emmen, Nederland

MKBiT B.V.

Kapitein Nemostraat 20, Emmen, Nederland

Area

Columbusstraat 25, Emmen, Nederland

Kinepolis Emmen

Westeind 70, Emmen, Nederland

Kringloopwarenhuis Het Goed

Kapitein Grantstraat 24, Emmen, Nederland

Dokter Schoonmaakorganisatie

Maxwellstraat 2, Nieuw-Dordrecht, Nederland

Harwig Installatietechniek

Atlantis 3, Emmen, Nederland

Afscheidshuis Vlinders

Baander 4, Emmen, Nederland

Micksart Gallery en Atelier ANNIGJE

Kapitein Grantstraat 24, Emmen, Nederland

Belle Health – vitaliteits expert

Kloostermanswijk Westzijde 70, Klazienaveen, Nederland

Top tuin Emmen BV

Parallelweg 36, Emmen, Nederland

Hima verbouw en renovatie

Parallelweg 36, Emmen, Nederland

Belle Health – positief@work

Van Echtenstraat 24, Klazienaveen, Nederland