Bijker Mechanisatie Nijeveen bv

Bedrijfsactiviteiten

Bijker landbouwmechanisatie Nijeveen is gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van tractoren en werktuigen. Wij zijn een veelzijdig landbouwmechanisatiebedrijf en dealer van vooraanstaande merken zoals: Deutz-Fahr tractoren, Siloking Voermachines, Krone hooibouwmachines, Kramer-Allrad shovels, Merlo verreikers en Kverneland grondbewerking machines. Al onze dealerschappen staan op de dealerschap pagina. Verder hebben we ook veel park en tuin machines in het assortiment.

Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd, gecertificeerd en hebben ruime vakkennis en ervaring. Sinds 2002 beschikken wij over een erkend BP/SKL keuringsstation voor tractoren en is het bedrijf ‘Stek’ erkend voor reparaties van airco-installaties. U kunt al uw elektrische gereedschap bij ons laten keuren door een erkend keurmeester. Dit is ook van toepassing op de landbouwmachines en (kleine) grondverzetmachines.

Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar!

Tuin en park
Ook is Bijker Landbouwmechanisatie actief in de tuin en parksector. Wij verkopen en onderhouden duwmaaiers, zitmaaiers en robotmaaiers. Dealer merken zijn bij ons Grasshopper, Snapper, Iseki, Cramer, Ambrogio robot. Bosbouwmachines, tuinmachines en parkmachines zijn machines en gereedschappen die toegepast worden voor het onderhoud van bos, tuin en park. Wij leveren machines voor professioneel gebruik, maar ook voor het gebruik van werkzaamheden rondom het huis. Hierbij kunt u denken aan machines voor het verwerken van maaimachines, accu-heggenscharen, bladblazers, grasmaaiers en nog veel meer. Ook hebben wij occasions in het assortiment zitten.

Wat houdt landbouwmechanisatie precies in?
Gemechaniseerde landbouw is het proces waarbij landbouwwerktuigen worden gebruikt om het werk van de landbouw te mechaniseren, waardoor de productiviteit van landbouwers aanzienlijk wordt verhoogd. De huidige gemechaniseerde landbouw omvat het gebruik van tractoren, vrachtwagens, maaidorsers, ontelbare soorten landbouwwerktuigen, vliegtuigen en helikopters (voor gebruik vanuit de lucht) en andere voertuigen. Precisielandbouw maakt zelfs gebruik van computers in combinatie met satellietbeelden en satellietnavigatie (GPS-begeleiding) om de opbrengsten te verhogen.


Open Bedrijvendag

Tijdens de Open bedrijvendag kan er kennis gemaakt worden met de veelzijdigheid van ons bedrijf, een rondleiding staat natuurlijk tot de mogelijk. Aan de orde komen diverse zaken, bijvoorbeeld onze magazijnen/voorraad/bestellingen etc., en natuurlijk onze werkplaatsen, hoe is de volgorde/plan van aanpak bij grote reparatie waar grote bedragen mee gemoeid zijn, te volgen opleidingen/scholingen. Maar er ook vrijblijvend een rondgang mogelijk zijn in uw eigen tempo. Er zullen machines staan waar onderhoud aan gepleegd worden of reparaties aan worden uitgevoerd.
Laat u verassen!

Bijker Mechanisatie Nijeveen bv

Nijverheidsweg 7, Nijeveen, Nederland