BitterZoet Chocolade

Bedrijfsactiviteiten

BitterZoet Chocolade is een uitzonderlijke chocolaterie gevestigd in de oude basisschool ’t Schienvat in Klijndijk. Wij laten we ons inspireren door de natuur om ons heen. De vruchten, kruiden, noten en specerijen die we in onze creaties verwerken, plukken we met zorg in onze directe omgeving. Door deze benadering kiezen wij ervoor afhankelijk te zijn van wat het seizoen te bieden heeft.

Om de smaken van de regio een podium te bieden, hebben we een selectie gemaakt van de beste chocolades. Deze voldoen aan een uitgesproken smaakprofiel, een transparante herkomst en zijn duurzaam geproduceerd.

Bij BitterZoet focussen we ons voornamelijk op het maken van producten voor de horeca in het luxe segment. Daarnaast geven we workshops en zijn we iedere vrijdag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur voor de consument.


Open Bedrijvendag

Op zaterdag 4 november openen we de deuren van onze chocolaterie en nodigen we je uit om een kijkje achter de schermen te nemen. We vertellen over hoe we te werk gaan, lichten onze producten en workshops toe, en laten zien hoe we ons onderscheiden. En wat is een bezoek aan BitterZoet Chocolade zonder te proeven? Stel je vragen, proef onze bijzondere smaakcombinaties en laat je inspireren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

BitterZoet Chocolade

Visserstraat 56, Klijndijk, Nederland