BSR-Beilen

Bedrijfsactiviteiten

• De weg naar een zo optimaal mogelijk functionerend lichaam
• Blokkades opheffen
• Levensenergie weer laten stromen
Dit alles zoals het in de kern bedoeld is.

Voor iedereen: van baby tot oudere.

De natuurgeneeskundige behandelingen die ik geef zijn oa:

Body Stress Release / BSR
en
Vergevingssessies

Body Stress Release:
Door het geven van lichte handmatige drukimpulsen die het lichaam stimuleren / uitnodigen om teveel opgebouwde en vastgezette spierspanning (Body Stress) los te laten (Release), kunnen blokkades worden opgeheven, zodat klachten verdwijnen en energie weer kan stromen.
Bij klachten als bv. Hoofdpijn, nek en rugklachten, groeipijn, bedplassen, hernia, dove handen, etc. etc. (zie website).
Het is een aanvullende gezondheidstechniek, waarbij cliënt geheel gekleed blijft. Zie om een indruk te krijgen “klantervaringen” op mijn website www.bsrbeilen.nl

Vergevingssessie:
Onverwerkte emoties, schuldgevoel en wrok werken als een sluipend gif op ons in, blokkeren en belasten ons energiesysteem. Door vergeving vindt een energetische reiniging plaats.
“Vergeven is onze vuisten openen en de scherven van gisteren laten vallen zodat ze ons niet langer kunnen verwonden”.


Open Bedrijvendag

Tijdens de open dag van 10:00 tot 15:00 uur is iedereen van Harte Welkom!
Staat de deur gewoon open zodat er een kijkje kan worden genomen, kennis kan worden gemaakt en er vragen kunnen worden gesteld. Hoop ik drempels te kunnen verlagen voor diegene die twijfelen om te komen of die misschien van mening zijn dat het “zweverig” is wat er gebeurd…..wat beslist niet het geval is namelijk.
Graag laat ik de speciaal voor BSR ontworpen toegankelijke behandelbank zien, zal ik uitleg geven en nader op e.e.a. ingaan waarbij er volop gelegenheid zal zijn tot vragen stellen.
Koffie en thee staan klaar!
Aardigheidje krijgt u mee!

BSR-Beilen

Weijerdstraat 7, Beilen, Nederland