BuitensteBinnen

Bedrijfsactiviteiten

Ik ben Henka Rooze-Veenstra. Ik zet paardencoaching in om mensen te laten ervaren uit het hoofd weer in het lijf te komen, balans te krijgen in eigen energie (burnout) en hoe om te gaan met prikkels in deze drukke maatschappij (hooggevoeligheid). Tijdens een coaching of training richt ik mij op de inhoud van ieder individu om tot de kern te komen. Hierbij combineer ik de gesprekstechniek Motiverende gespreksvoering samen met het spiegelend vermogen van een paard. Ik krijg energie van het vooruit helpen van mijn medemens. Dit doe ik vol compassie.

Ik coach en train individuen, groepen en bedrijfsteams bij mij thuis op de authentieke herenboerderij Derkserve uit 1898. Een monumentaal pand, midden in de weilanden gelegen, waar alle details uit de 19e eeuw nog aanwezig zijn. Wij beschikken over een trainings/vergaderruimte, binnenbak, buitenbak, paddock en de paarden Dunya, Noor en shetlander Pip.
Gedurende het jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd o.a. : -voor individuen: kennismaking met paardencoaching, me-time retraite dag, teamdagen voor het bedrijfsleven.
-voor paardencoaches masterclasses en live verdiepingsdagen.

Ik coach sinds 2015 voor zowel mijn eigen bedrijf als voor een agrarische hogeschool waar ik studenten begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling en hoe dit in te zetten voor hun toekomstige functie als manager in het bedrijfsleven. Vanuit het bedrijf EquiCoachPro coach ik teams uit het bedrijfsleven.


Open Bedrijvendag

Ervaar en kom zien wat paardencoaching is en hoe dit werkt. Gedurende de dag worden er verschillende demonstraties gegeven. Ervaring met paarden is niet nodig, er wordt naast het paard of pony gewerkt met beide voeten in het zand.

10.30 uur demonstratie paardencoaching
11.30 uur ervaar wat paardencoaching is voor teams (bedrijfsleven)
13.30 uur demonstratie paardencoaching
15.00 uur ervaar wat paardencoaching is voor teams (bedrijfsleven)

Informatiestands aanwezig over de verschillende activiteiten die gedurende het jaar verzorgd worden.

BuitensteBinnen

Broekhuizen 9, Broekhuizen, Nederland