Buwalda Security

Bedrijfsactiviteiten

De Kracht Van Samenwerken
Buwalda Security vanaf 2015 een betrouwbaarheid in beveiligen en bewaken en dienstverlening. Niet alleen in het Noorden van het land , waar we ons thuis voelen. Ook in de rest van Nederland zijn we wegwijs geraakt. Buwalda Security pakt uw beveiligingsvraagstuk aan en creëert hiermee rust en ruimte om het beste uit uw onderneming te halen. Buwalda Security maakt het verschil. Het verschil tussen ‘veilig voelen’ en ‘zeker weten’.
Buwalda Security gelooft in kracht door samenwerking.

Of het nu gaat om de samenwerking met onze enthousiaste medewerkers, of de samenwerking met ondernemers, politie en andere beveiligingsorganisaties is: onze ervaring is dat een optimale samenwerking ook resulteert in een optimale dienstverlening en uiteindelijk in tevreden opdrachtgevers.


Open Bedrijvendag

Buwalda Security is gericht op het voorkomen van incidenten; preventief beveiligen. Buwalda Security brengt afwijkende situaties of afwijkend gedrag in kaart, waarop wordt ingegrepen nog voordat er daadwerkelijk een onveilige situatie ontstaat. Zo worden incidenten voorkomen en kosten bespaard
Dat betekent ruimte voor u om het beste uit uw onderneming te halen. Daag ons uit, en ervaar het verschil tussen ‘veilig voelen’ en ‘zeker weten’.

Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen

Kapitein Nemostraat 20, Emmen, Nederland

Drentea Future Office

James Cookstraat 20, Emmen, Nederland

Buwalda Security

Jacob Roggeveenstraat 6, Emmen, Nederland