Cofian Privacy & Management Consulting B.V.

Bedrijfsactiviteiten

Van organisatorisch vraagstuk naar praktische oplossing!

Cofian verzorgt organisatieadvies en begeleiding in het vertalen van organisatorische vraagstukken naar praktische, heldere en werkbare oplossingen. Bij iedere vraag, groot of klein, denken we mee. Daarbij maken we gebruik van onze kennis en ervaring met informatie-, proces-, organisatie en kwaliteitsmanagement. Samen met een brede en diepgaande kennis van IT en informatiebeveiliging is dat de kern van onze dienstverlening. En dat doen we voor ZZP, MKB en grootbedrijf.

De voldoening na het helpen realiseren van werkbare oplossingen waarmee organisatie weer vooruit kunnen geeft ons de positieve energie om onze dienstverlening altijd door te ontwikkelen en dag en nacht klaar te staan.


Open Bedrijvendag

Privacy, security, organisatiemanagement…. het klinkt allemaal niet sexy en spannend. Toch?

Hoe ziet een creditcard transactie op het web eruit en waarom moet de webshop het goed beveiligen? Welke info is heel eenvoudig uit een email te halen? Waar moet je nu eigenlijk echt op letten met de AVG wetgeving en wat komt er kijken bij het managen van een project? Hoe herken je een phishing-mail? En wat is nu eigenlijk kwaliteit? Waarom werkt elke organisatie met processen, ook als ze zeggen die niet te hebben? En als er gesproken wordt over informatiemanagement, waar gaat het dan over?

Wij vinden dat we het leukste werk hebben dat er is! We mogen bij veel organisaties in de keuken kijken en ze verder helpen met de vraagstukken die ze hebben. Als de uiteindelijke oplossing dan is gerealiseerd en een organisatie weer verder kan geeft dat voor zowel de organisatie als voor ons een enorme drive.

Wij vertellen u er graag meer over! Kom zaterdag 3 november tussen 10:00 en 16:00 langs op de open bedrijven dag en wij geven een inkijk in ons werk. En stel vooral de vragen over de AVG, over privacy en over andere vraagstukken die u heeft.

Ook aan de kinderen wordt gedacht! Je mag van ons een kaars (leuk voor bij de feestdagen) gieten bij de kaarsenmaakster of speel met andere activiteiten. De ‘grote mensen’ doen dan een ‘veilig internetten’, ‘IT-security’ of ander kennistestje. Of andersom natuurlijk… Of ook leuk: eens kijken wie meer weet, de kinderen of de volwassenen.

Voor elke bezoeker hebben we naast koffie, thee en frisdrank ook een webcam blocker en een anti-skimming hoesje klaar liggen. We zien u graag op zaterdag 3 november!

Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen

Kapitein Nemostraat 20, Emmen, Nederland

Drentea Future Office

James Cookstraat 20, Emmen, Nederland

Cofian Privacy & Management Consulting B.V.

Marco Polostraat 16, Emmen, Nederland