Computerservice Assen

Bedrijfsactiviteiten

Computerservice Assen;

Bent u op zoek naar een bedrijf voor computerreparatie in Assen? Kies voor ComputerService Assen, computerhulp bij u thuis of op kantoor. Doordat wij al meer dan 17 jaar actief zijn als professioneel automatiseerder, zijn wij een vertrouwd adres voor deskundige computerreparatie. Maar ook voor de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte computer of laptop kunt u bij ons terecht. Bij ons staat goed advies voorop! Deze diensten en nog veel meer bieden wij aan voor particulieren en voor de zakelijke markt.


Open Bedrijvendag

Tijdens de Open Dag is de showroom, de werkplaats en het kantoor geopend ter bezichtiging. U kunt een kijkje nemen achter de schermen in onze goed uitgeruste werkplaats. In de showroom staan onze eigen lijn computers, nieuwe laptops en tweedehands laptops uit de zakelijke markt, die fiscaal na drie jaar afgeschreven zijn.
Op het gebied van VoIP, energiebeheer, netwerkbeheer en glasvezel kunt u zich op deze Open Dag laten informeren. Natuurlijk kan dit ook tijdens onze reguliere openingstijden.

Rug Nek Centrum Assen

Bremstraat 21, Assen, Nederland

Computerservice Assen

Wiltonstraat 10, Assen, Nederland