De Knutselkeet

Bedrijfsactiviteiten

Wat is de KnutselKeet?

De Knutselkeet is een mobiele werkplaats. Ingericht met moderne gereedschappen en machines. Te gebruiken voor oud en jong voor kunst-educatieve en technische projecten. Vanuit de keet worden kwalitatief, verrassende workshops gegeven door kunstenaars. Want bezig zijn met iets creƫren en kunst verbreedt je blik op de wereld!

Voor wie?
De Knutselkeet is er voor jong en oud en wordt ingezet op festivals, evenementen en instanties als verzorgingshuizen, dorpsverenigingen, buitenschoolse opvang en scholen. Of op maat bij bedrijven bijvoorbeeld.

Duurzaam
De Knutselkeet werkt met restmaterialen. Deze restmaterialen worden opgehaald bij bedrijven in de omgeving door mensen die een dagbesteding nodig hebben.
Zij maken passende pakketten voor de workshops in De Knutselkeet. Een educatief medewerker stelt deze pakketten samen.
Zo helpt het inzetten van De Knutselkeet mee aan de werkgelegenheid en tevens aan het duurzaam hergebruik van restmaterialen.


Open Bedrijvendag

Vuurvliegje
Tijdens de Open bedrijvendag hebben medewerkers van de Knutselkeet prachtige materialen klaar liggen in de Waag’nschuur naast het Oliemuseum waar u/jij een vuurvliegje van kan maken. Benieuwd wat een vuurvliegje is? Kom gerust langs.

Drentea Future Office

James Cookstraat 20, Emmen, Nederland

De Knutselkeet

Burgemeester Osselaan 5, Schoonebeek, Nederland