EQUIDACT Haptotherapie * Bowentherapie * Coaching

Bedrijfsactiviteiten

Equidact is een praktijk voor Haptotherapie, Bowentherapie en Coaching.
In mijn praktijk komen veel (ruiter)sporters, maar ook mensen met langdurige klachten die elders niet kunnen worden opgelost.

Met Haptotherapie kan ik je helpen bij de bewustwording van de gevoelens die gebeurtenissen bij je oproepen. Het is o.a. bedoeld voor mensen die vastlopen in hun privéleven of hun werk, in hun communicatie en hun persoonlijke relaties, en voor mensen die door bepaalde gebeurtenissen in hun leven het contact met zichzelf en daardoor ook met anderen zijn kwijtgeraakt.

De Bowentherapie is een manuele techniek die werkt op de fascie (bindweefsel) van het lichaam. Het zorgt ervoor dat het lichaam zijn natuurlijk evenwicht hervindt en spoort het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan een oplossing te vinden voor onbalans. Bowen werkt snel en ontspannend en brengt verandering in het lichaam op gang. Het brengt balans in de verschillende functies van het lichaam, zoals ademhaling, mobiliteit, spijsvertering, belastbaarheid, doorbloeding.

Het doel van individuele Coaching is om je bewuster te maken van je lichaam, je houding en beweging, van jouw manier van communiceren. Ik zet graag mijn paarden in bij deze sessies. Paarden zijn specialisten in non-verbale communicatie en communiceren via hun lichaamstaal. Mensen gebruiken woorden om duidelijk te maken wat ze willen en zijn zich niet (meer) bewust van hun non-verbale communicatie. Om elkaar te willen en te kunnen begrijpen moet je open willen staan voor elkaars communicatiesysteem. Door heel simpel naar elkaar te luisteren, te kijken en te voelen gaat er soms een wereld voor je open vol nieuwe inzichten.


Open Bedrijvendag

Ik wil mijn bezoekers kennis laten maken met de Bowentherapie door een korte behandeling aan te bieden. Deze kan klachtgericht zijn, maar ook alleen een (goede) ervaring zijn.
Daarnaast geef ik om 12.00 uur en om 15.00 uur met mijn paarden een demonstratie in het Western rijden. Het westernrijden kent verschillende disciplines, een aantal daarvan zal ik demonstreren.

 

 

EQUIDACT Haptotherapie * Bowentherapie * Coaching

Prinsesseweg 27, Koekange, Nederland