(film-) Theater Geliekvloers – Buinen

Bedrijfsactiviteiten

(film-) Theater Geliekvloers en een ruime foyer is een particulier initiatief van de bewoners/eigenaren van de voormalige supermarkt aan Hoofdstraat 75 te Buinen.

Met een gemeenschappelijke inslag en daarmee bijdragen aan cultuur en verbinden. Het sfeervolle (film-) theater en foyer bevinden zich in de voormalige supermarkt van Buinen. Het is daar prettig vertoeven voor film, theater en bijeenkomsten.

De naam Geliekvloers
In de voormalige supermarkt van Buinen. Dit is ook meteen de reden dat alles gelijkvloers is. Je loopt vanuit de foyer, door de theaterzaal zo het speelvlak op. Allemaal Geliekvloers!


Open Bedrijvendag

Theater en bioscoop, in een voormalige supermarkt? Vanaf de straat kant doet afvragen wat er achter de gesloten jaloezieën te zien zou zijn en wat daar gebeurd.

Heb je nog geen voorstelling bij ons meegemaakt maar ben je wel benieuwd? Dan is 4 november de gelegenheid om bij ons een kijkje te nemen, van 12:00u tot 16:00u openen wij de deur.

Je kan een kopje koffie of thee halen aan de bar, ben je nog wat jonger: Ranja met een dropveter! We hebben ook een mooie kleurplaat voor jullie. Ga even rustig zitten in de foyer. We draaien de CD van Lara Boode en Gijs Kos, die treden zaterdag 11 november samen met schrijfster Janne Ijmker bij ons op. Vertel en muziekvoorstelling ‘Land van verlangen’ over het het leven van Vincent van Gogh.

En zoek daarna ook een goed plekje in het theater, dan kun je zelf ervaren hoe het is in Geliekvloers tijdens één van onze voorstellingen. Niet te groot, huiselijke en knus. Maar wel heel ‘echt’ theater en bioscoop. We draaien die dag namelijk een aantal keren een mooie filmtrailer (we stemmen die af op de leeftijden die we zien zitten in de zaal).

Wil je ons wat vragen? Over theater, techniek of (huis-) bioscoop? Wil je bij ons optreden of heb je suggesties daarvoor? Of wil je weten welke voorstellingen er dit najaar te zien zijn?

4 november van 12:00u tot 16:00u, we ontmoeten elkaar in Geliekvloers!

Kinderen graag onder begeleiding ivm met kwetsbare apparatuur en het kostbare filmdoek.
Met de benenwagen, fiets of met de bus (buslijn 24 halte Kanaalstraat), parkeren graag zoveel mogelijk achter theater, inrit tuin via spoorstraat.

(film-) Theater Geliekvloers – Buinen

Hoofdstraat 75, Buinen, Nederland