• Flexible Workplace
 • Adres

  Overcingellaan, 17
  9401 LA Assen (Assen, D)

 • Website

  https://fwpa.nl/

 • Telefoonnummer

  0592200010

 • Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

  Ja

Flexible Workplace

Bedrijfsactiviteiten

Flexible Workplace Assen biedt volledig verzorgde en ingerichte kantoorruimte voor professionals die rustig en efficiënt willen werken. Wij bieden een flexibele werkomgeving voor zowel de startende als de gevestigde ondernemer. Verhuur vanaf 1 uur is geen probleem. Ideaal als u even niet aan de keukentafel wilt werken, al dan niet tijdelijke uitbreiding van uw kantoorruimte voor uw medewerkers zoekt. Ideaal als u moet renoveren en een tijdelijk onderkomen zoekt. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u een vast kantoor zoekt voor de hele maand, maar ook één of meerdere dagen behoort tot de mogelijkheden.
Onze gastdames heten u van harte welkom en voorzien u graag van koffie, thee of een heerlijke lunch. Onze faciliteiten worden zeer gewaardeerd door onze huurders: onder meer glasvezel, volledig gemeubileerde kantoren, postservice, 24/7 toegankelijk en tenslotte de beste koffie van Assen en omgeving!
Mag ik u uitnodigen om eens te komen kijken?


Open Bedrijvendag

Diverse bedrijven openen hun deuren laten u graag kennismaken met hun expertise; denk bijvoorbeeld aan Buurtzorg, Chu Lam accupunctuur, diverse therapeuten.
Tevens doen we mee aan de loterij waarbij we 2 10-uren kaarten beschikbaar stellen. Hiermee kunt u 10 uur gebruik maken van een kantoor op tijden die u het beste uitkomt

Rug Nek Centrum Assen

Bremstraat 21, Assen, Nederland

Flexible Workplace

Overcingellaan 17, Assen, Nederland