Groepsaccommodatie Klonie

Bedrijfsactiviteiten

Groepsaccommodatie Klonie ligt in het kleine dorpje Ellertshaar. Vier mooie accommodaties huur je gezamenlijk of apart. Scholen, verenigingen, studenten en families & vrienden weten de locatie al jaren te vinden. En dat is ook niet gek:
Klonie is uniek gelegen op steenworp afstand van het bos en aan het water. Er is zelfs een zandstrand. De ruime sport- en speelvelden zorgen al voor de hele dag vermaak, maar wil je liever een andere activiteit dan kan dat ook.
Klonie biedt namelijk veel outdoor games aan waaronder een survival met kano varen en vlotten bouwen, een zeskamp en nog veel meer.
Daarnaast is er ook een accommodatie voor dagrecreatie: de Blokhut. Je huurt deze bijvoorbeeld voor een familiedag, verjaardag of teamuitje. Heerlijk genieten van het uitzicht op het water, leuke activiteiten voor jong & oud en catering zoals je wenst.


Open Bedrijvendag

Iedereen is van harte welkom om tijdens de Open Dag ons recreatiebedrijf te bekijken! We ontvangen jullie heel graag in de Blokhut waar we graag vertellen over ons bedrijf.
Daarna kunnen jullie buiten over het terrein wandelen om een beeld te krijgen van onze locatie. Wat extra leuk is: de groep die in onze accommodatie verblijft gaat deelnemen aan de Highland Games op ons terrein, leuk om te zien dus!
Voor de kinderen hebben we die dag een springkussen en de zeskamp. Ook is het mogelijk om een speurtocht of kompasloop te doen of te gaan klootschieten. De route gaat door het bos (honden zijn welkom!).
Daarnaast zijn er spelletjes in de Blokhut.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Kom dan naar de Open Dag!

We zien jullie heel graag!