Hoveniersbedrijf van Veen

Bedrijfsactiviteiten

Van nieuwe tuinen aanleggen tot het onderhouden van het openbaar groen. Van het beheren van monumentale tuinen en parken tot grondverzet in de weg- en waterbouw. En van het aanleggen of vervangen van beplantingsvakken tot het bestrijden van eikenprocessierupsen. Alles wat met grond en groen te maken heeft, doen we bij Hoveniersbedrijf Van Veen graag en goed. Gemeentes, provincies, waterschappen, infra- en andere bedrijven weten hun weg naar ons dan ook goed te vinden.

Groenvoorziening in openbare ruimte, bedrijfsterreinen én particuliere tuinen
Ook als u uw tuin wilt laten aanleggen, renoveren of onderhouden, zijn wij u graag van dienst. Daarvoor staan onze collega’s van Hoveniersbedrijf Curatio voor u klaar. Curatio en Van Veen zijn onlangs samengegaan, omdat we elkaar perfect aanvullen. Curatio richt zich op particuliere tuinen, Van Veen is gespecialiseerd in de openbare ruimte en bedrijfsterreinen. Samen hebben we specifieke kennis voor iedere uitdaging in tuinen en de openbare groenvoorziening. Op de website van Curatio ziet u wat zij precies voor uw tuin kunnen betekenen.

Totaalpakket gericht op uw wensen
Wij bieden een totaalpakket van diensten aan. Van grondverzet en bestrating tot onderhoud van bedrijfsterreinen en openbaar groen. En van het bestrijden van eikenprocessierupsen tot bomen rooien. Ook zijn wij aangesloten bij de Vereniging van Erfgoedhoveniers.
Van Veen heel dynamisch bedrijf. Heel oplossingsgericht, meedenken met opdrachtgever. Door deze veelzijdigheid kunnen wij onze dienstverlening precies afstemmen op uw specifieke wensen. Een onderhoudsabonnement, flexibele inhuur, uitbesteden van complete projecten… het is allemaal mogelijk.

Hoveniersbedrijf Van Veen is gevestigd in Dalen samen met Curatio. Een mooie uitvalsbasis voor projecten in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Wilt u ons inschakelen voor het onderhoud van het groen in de openbare ruimte in een van deze provincies, of heeft u een bedrijfsterrein dat u wilt laten onderhouden? Neem dan contact met ons op. Wij zij u graag van dienst.


Open Bedrijvendag

U kunt bij ons zien wat er voor grootgroen allemaal komt kijken van boomverzorging tot grondwerk met kranen en dumpers en het fijne werk.

We leiden u rond ons bedrijf, diverse machines zijn aanwezig waar kinderen mee kunnen werken, trekkers mobile kranen en nog veel meer, voor de alle kleinste is er een springkussen en er is koffie thee ranja en wat lekkers.

Laat u verrassen wat we doen en wat ons bezig houdt.

Tot zaterdag 2 November.

Team Curatio-Van Veen

Interim Transport Group

De Holwert 12, Coevorden, Nederland

Scheerhoorn Fietsen

De Holwert 12, Coevorden, Nederland

GroeNoord Ag&Turf b.v.

De Holwert 12, Coevorden, Nederland

Europa Garage Coevorden

De Holwert 12, Coevorden, Nederland

De Nieuwe Veste

Graaf van Heiden Reinesteinlaan 1, Coevorden, Nederland

Meubelmakerij Smits

De Brinken 2, Dalen, Nederland

FabLab Coevorden

Graaf van Heiden Reinesteinlaan 1, Coevorden, Nederland

Tuindeco

Europark Allee 1, Coevorden, Nederland

Swanink Technology Coevorden

Vosmatenweg 3, Coevorden, Nederland

Mobivit

De Holwert 12, Coevorden, Nederland

Lekker Drenthe

Data 42, Coevorden, Nederland

ICT Pit Stop

Monierweg 9a, Coevorden, Nederland

I-beheer

Monierweg 9, Coevorden, Nederland

Forbo Novilon

De Holwert 12, Coevorden, Nederland

Bakkerscafé de Loods

Parallelweg 20a, Coevorden, Nederland

AVC Support – QledX

Graaf van Heiden Reinesteinlaan 1, Coevorden, Nederland