IG Design Group

Bedrijfsactiviteiten

OVER ONS

 

IG Design Group,  voorheen Hoomark, is de grootste aanbieder van cadeauverpakkingen in Europa en voorziet de grootste retailers in Europa van de mooiste verpakkingen.

Onze dessins en producten worden in eigen huis ontwikkeld door onze creatieve teams die samenwerken met gerenomeerde Europese topdesigners. De laatste trends worden op de voet gevolgd en vertaald naar producten zoals cadeaupapier, tasjes, strikjes, fashion stationery, tableware enz. Wij beschikken altijd over de meest actuele licenties zoals DisneyWarner BrosStar WarsPaw Patrol and The Minions.

In Hoogeveen produceren wij cadeaupapier van diverse papier- en foliesoorten met een state-of-the-art machinepark. Ook ontwerpen, ontwikkelen en assembleren wij kant en klare winkeloplossingen voor onze klanten.

Naast onze uitgebreide collectie bieden wij als onderdeel van Design Group onze partners veel méér. Design Group heeft wereldwijd inkoopkantoren en fabrieken en samen met onze kennis, ervaring en technische mogelijkheden kunnen wij voor iedere partner het ideale assortiment samenstellen.