Jobo Borstelfabriek

Bedrijfsactiviteiten

Mogen wij ons voorstellen

Wij heten u van harte welkom in de wereld van borstels en bezems. Veel mensen denken gelijk aan een straatbezem of een haarborstel, dat klopt natuurlijk….maar er is meer!  Naast het standaard assortiment van technische en huishoudelijke borstels, zijn wij specialist in maatwerk. Jobo maakt de meest uiteenlopende dingen; van spouwmuurborstels tot borstellatten, van ragers tot voetenvegers. Op onze volautomatische machines of met de hand gemaakt, wij zijn sterk in zowel grote als in kleine series. Ook voor 1 borstel kunt u bij ons terecht. Dagelijks maken wij prototypes voor uiteenlopende bedrijven. De basis is een idee en van daaruit denken wij graag mee.

Jobo is een echt familiebedrijf, momenteel werken 5 familieleden mee in het bedrijf (eerste en tweede generatie). De derde generatie komt regelmatig over de vloer, maar moet nog even geduld hebben voordat ze aan de slag mogen. We doen dit samen met 15 enthousiaste medewerkers, die met veel gedrevenheid hun vak uitoefenen.

Wij zijn er trots op dat onze borstels en bezems in Nederland worden geproduceerd en uitsluitend FSC gecertificeerd hout gebruikt wordt. Daarnaast maken we voor een aantal producten gebruik van gerecycled kunststof. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu.

Service en een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Heeft u een vraag? Bel of mail ons en wij helpen u graag verder!