Koopplein Midden-Drenthe

Bedrijfsactiviteiten

Koopplein Midden-Drenthe is de site van Midden-Drenthe voor particulieren en bedrijven. Particulieren kunnen gratis adverteren ongeacht de waarde van het product en ongeacht het aantal advertenties. Bedrijven kunnen tegen scherpe tarieven adverteren op Koopplein. Zij adverteren zo heel gericht in hun eigen regio. De bezoekers van Koopplein Midden-Drenthe zijn de potentiële klanten van de plaatselijke bedrijven. 1 December 2008 ben ik begonnen met Koopplein Midden-Drenthe, toen was ik de eerste van heel Noord-Nederland, inmiddels is de Koopplein formule een olievlek in Nederland geworden. Tevens worden er ook regelmatig evenementen aangekondigd op Koopplein, dus weet je een keer niet wat je moet doen in het weekend, kijk op Koopplein en wellicht staat er iets leuks op voor dat weekend.

Koopplein Midden-Drenthe is inmiddels een website die een begrip geworden is in de gemeente Midden-Drenthe. Vele particulieren en bedrijven maken volop gebruik van het Koopplein in Midden-Drenthe. Met het ouderwetse marktplein brengen we vraag en aanbod weer bij elkaar. Dat is goed voor de lokale economie.
Omdat de bezoekers van Koopplein Midden-Drenthe de potentiële klanten zijn van de plaatselijke bedrijven, is adverteren op Koopplein voor de plaatselijke bedrijven in Midden-Drenthe erg aantrekkelijk. Dit omdat de bezoekers van Koopplein al een koopintentie hebben, ze zijn al van plan om wat te kopen, kunnen ze het niet vinden, dan klikken ze naar de plaatselijke bedrijven die het aanbieden, zo is de advertentie vele malen effectiever dan in welk reclamemedium dan ook. Tevens zijn de kosten een fractie van wat men normaal betaalt voor adverteren. Ook geeft Koopplein Midden-Drenthe advies op het gebied van social media en google ranking.

Waarom doet het Koopplein mee aan de Open Bedrijvendag Drenthe?

Koopplein Midden-Drenthe bestaat straks 1 december 2018 al 10 jaar en ik ga er op zich wel vanuit dat inmiddels de meeste mensen wel een keer gehoord hebben van Koopplein. Maar er zullen toch ook altijd mensen zijn die er nog nooit van gehoord hebben of niet precies weten wat het inhoudt. Daarom doe ik weer mee dat ze langs kunnen komen en vragen kunnen stellen hoe of wat. Als mensen niet weten hoe ze een advertentie moeten plaatsen, dan leg ik de mensen dat ter plekke uit op mijn computer. En als bedrijf bent u natuurlijk ook van harte welkom. Dus als u geïnteresseerd bent in de diverse mogelijkheden om als bedrijf op Koopplein te adverteren dan bent u ook van harte welkom. Ook als u van plan bent om voor u zelf te beginnen en de Koopplein formule lijkt u wel wat, hiervoor kunt u ook terecht bij ons. De gemeenten Noordenveld, Tynaarlo, Meppel en Aa en Hunze zijn nog vrij in Drenthe.

Waarom is het Koopplein een bezoekje waard op 3 november?

U wordt ontvangen in een warme ambiance waar een computer zal staan om u uitleg te geven. Verder is er volop koffie en thee. Ook zal mijn vriend aanwezig zijn, hij heeft De Gouden Hand betonvloeren. Als u vragen heeft over betonvloeren storten en afwerken, dan moet u bij de Gouden Hand zijn.
Verder zullen er nog meer bedrijven aanwezig net als de afgelopen 5 jaar, binnenkort hierover meer.


Open Bedrijvendag

Binnenkort meer hierover.

Koopplein Midden-Drenthe

Lieving 72, Beilen, Nederland