Livera Borstproteses

Bedrijfsactiviteiten

Het ondergaan van een borstoperatie en een eventuele nabehandeling is een ingrijpende gebeurtenis die veel impact heeft op vrouwen en hun omgeving.

Borstprothesen worden gemaakt van siliconen waar een zachte folie omheen zit. Een borstprothese neemt de lichaamstemperatuur aan en draagt daardoor comfortabel.Siliconen is een veelzijdig, milieu-vriendelijk materiaal dat het vrouwelijk borstweefsel natuurgetrouw nabootst. Siliconen protheses zijn sterk en behouden lang hun vorm. Het is ook mogelijk om met de prothese te zwemmen in chloor of zeewater. Prothesen zijn er in verschillende vormen en maten. Naar gelang de operatietechniek, evt. fysieke klachten en rekening houdend met de wensen/behoeften wordt er een passende prothese gezocht. Daarbij wordt niet alleen gelet op de optische compensatie, maar ook op de gewichtscompensatie. Alleen met een goed passende beha komt de prothese goed tot zijn recht. Voor vrouwen die beiderzijds een prothese dragen is er ook voldoende keus.

Wanneer u een borstbesparende operatie of reconstructie heeft ondergaan kan er, soms na verloop van tijd, maatverschil ontstaan. Er ontstaan problemen met niet passende beha’s en de bovenkleding valt niet mooi of trekt scheef. Voor een mooie symmetrie bestaan er deelprothesen van siliconen. U kunt kiezen uit verschillende vormen en maten. Het gebruik is ongecompliceerd en huidvriendelijk.


Open Bedrijvendag

Let op: op 3 november ingang aan de achterzijde!

Livera Borstproteses

Hoofdstraat 151, Hoogeveen, Nederland