Natuurlijk Paardleiden

Bedrijfsactiviteiten

Mijn naam is Sylvia Keizers (1970). Ik ben vanuit Amsterdam naar Drenthe verhuisd (2008) om mijn bedrijf Natuurlijk Paardleiden te beginnen. Ik wilde laten zien dat je paarden op een paardvriendelijke manier kunt houden, trainen, voeren en bekappen en tegelijkertijd kunt inzetten voor paardrijlessen. Je hoeft paarden niet op te sluiten in stallen, ijzers onder te slaan, hard te trainen en krachtvoer te geven. Ik werk volgens de methode Natural Horsemanship. Ik geef paardrijlessen aan kinderen en grondwerk aan volwassenen. Mijn kracht met betrekking tot paarden is revalideren en omscholen. Ik heb een kudde die me daarbij helpt. Ik leer mensen om op een natuurlijke manier met paarden te communiceren via lichaamstaal.

Naast mijn bedrijf werk ik in op een middelbare school in Emmen als docente Frans en ICT. Ook ben ik mentor van een eerste klas en geef ik sociale vaardigheids- en faalangsttrainingen (frt/sova).

In 2015 ben ik Human Dynamics coach geworden. Sinds april 2016 ben ik psychologe in opleiding (Open Universiteit). Mijn kracht met betrekking tot mensen (kinderen en volwassenen) is persoonlijke ontwikkeling faciliteren.


Open Bedrijvendag

Deze dag zal er een openbare les plaatsvinden. De leerlingen van Natuurlijk Paardleiden werken met de paarden op de manier die ze bij mij geleerd hebben. Ze geven ook rondleidingen op het terrein. Er is gelegenheid om vragen te stellen en om kennis te maken met de paarden.

Natuurlijk Paardleiden

Mr J.B. Kanweg 20, Witteveen, Nederland