Poiter Design

Bedrijfsactiviteiten

Poiter Design is een full-service reclamebureau uit Beilen. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij alles aanbieden van web tot print.

Wij bouwen website vanaf €19,95 per maand. Dit zonder ontwerpkosten en altijd een vrijblijvend ontwerp! Wij zorgen voor de back-up, updates en (technisch) onderhoud. U kunt zich hierdoor richten op de inhoud en uiteraard staan voor u klaar om u te helpen om van uw website een succes te maken. Binnen 2 jaar hebben wij hiermee meer dan 50 nieuwe websites mogen opleveren!

Naast webdesign verzorgen wij ook grafische ontwerp diensten, zoals ontwerpen van advertenties, flyers, poster, kranten ect. Naast het ontwerpen kunnen wij dit tegen zeer scherpe tarieven voor u laten drukken.
Ook voor relatiegeschenken bent u bij Poiter Design aan het goede adres.

Poiter Design kenmerkt zich door haar snelle reactie, levering en service.


Open Bedrijvendag

Net als voorgaande jaren is Poiter Design weer aanwezig bij Koopplein op Lieving 72 om samen met andere bedrijven zich te presenteren.

U kunt bij Poiter Design terecht voor al uw vragen over webdesign, grafische vormgeving en drukwerk. Graag leggen wij u uit hoe wij een website kunnen bouwen vanaf €19,95 per maand. En laten wij uiteraard veel voorbeelden zien op het gebied van web en print.

Elk jaar is er tijdens de Open Bedrijven Dag bij Koopplein een leuk programma voor jong en oud. Nadere informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk!

Poiter Design

Lieving 72, Beilen, Nederland