Revamo BV

Bedrijfsactiviteiten

Duurzaamheid vind Revamo erg belangrijk. Met de technieken van Revamo krijgen installaties en machines een langere levensduur; onderdelen kunnen worden hergebruikt in plaats van weggegooid, slijtage wordt hersteld en voor de toekomst beperkt of zelfs voorkomen.

Revamo opent haar deuren om de bezoekers te laten kennismaken met de hoogwaardige technische processen van de specialist op het gebied van slijtage oplossingen van internationale faam.

“We merken dus dat we kunnen groeien, maar ook dat we gebrek hebben aan goede vakmensen, zowel op MBO- als HBO-niveau. Ik nodig dan ook vooral constructeurs, machinale bankwerkers en andere technisch opgeleide geïnteresseerden uit te komen kijken, de sfeer te proeven en te horen wat we kunnen bieden.”, aldus directeur Roelof Vedder.


Open Bedrijvendag

Revamo wil ook de interesse van geïnteresseerde technici wekken om er te komen werken en bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van het bijna 80-jarige Meppeler bedrijf.

Revamo laat tijdens de Open Bedrijvendag Drenthe zien hoe groot de diversiteit van de onderdelen is die ze voor haar klanten maakt, reviseert of herstelt. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van thermisch spuiten, lasercladden en diverse machinale verspaningen. De voor- en nabewerkingen vinden ook in eigen huis plaats, dat is uniek in Nederland.

Daarnaast worden er met demonstraties getoond welke bewerkingen en technieken we in huis hebben en hebben we ook activiteiten voor de jongere belangstellenden.

Revamo BV

Pieter Mastebroekweg 2A, Meppel, Nederland