Rug Nek Centrum Assen

Bedrijfsactiviteiten

Bij het Rug en Nek Centrumassen doen we de hele dag niets anders dan het verhelpen van rugpijn en/of nekpijn.

Het Rug en Nek centrum Assen is hét behandelcentrum voor uw klachten. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van rug en nek klachten. Kom eens langs of neem contact op, er is een oplossing voor uw klachten!

Bij het Rug en nek Centrum Assen staat ú centraal. We kijken naar de beste en meest efficiënte manier om uw rug of nek klacht te verhelpen. Al jaren behandelen onze therapeuten dagelijks rug en nek klachten, hierbij maken zij gebruik van de meest vooruitlopende technieken.

Rug en Nek Centrum Assen werk nauw samen met re-intergatiebureau’s en Arbodiensten met als doel werknemers op een veilige vertrouwde manier weer vlot klachtenvrij te krijgen.


Open Bedrijvendag

Tijdens onze open dag kunt u een gratis rugmeting laten doen, u krijgt het resultaat altijd mee naar huis per email. Hiernaast zijn er doorlopend inloopspreekuren waar u vrijblijvend vragen kunt stellen aan een fysiotherapeut, manueel therapeut of arbeidsfysiotherapeut. Ook kunt u kennis maken met het in Drenthe unieke OriGENE concept dat een echte doorbraak is in de behandeling van rugpijn.

NIEUW: Daarnaast kunt u ervaren hoe Virtual Reality kan helpen bij rugpijn.

In het kort:
– Gratis Rugmeting middels Spinal Mouse incl rapport en advies.
– Demonstraties OriGENE concept.
– Inloopspreekuren (privé) voor al uw persoonlijke vragen.
– Rompstabiliteitstest op de Veldon Flexchair.
– Kennismaken met ons centrum in een gezellige en informele omgeving
– Ervaar hoe Virtual Reality ingezet kan worden bij pijnklachten

Kom dus gezellig langs, al is het alleen maar voor de koffie met Drentse koek! We openen de deuren om 10:00 aan de Nijverheidsweg 1 te Assen, we zijn gevestigd in Basic Fit Assen Marsdijk. U kunt tot 13:00 langs komen. U bent van harte welkom!

Rug Nek Centrum Assen

Bremstraat 21, Assen, Nederland

Rug Nek Centrum Assen

Nijverheidsweg 1, Assen, Nederland