SEM productions

Bedrijfsactiviteiten

EVEN VOORSTELLEN, WIJ ZIJN SEM!

Wat wij doen?
SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek. De kern van onze dienstverlening is de technische productie en realisatie van een evenement. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld: geluidsystemen, lichtshows, LED schermen, beursstands, projectieschermen en dat doen we voornamelijk als compleet pakket inclusief transport en bediening. Maar we gaan vaak veel verder dan dat. Want vanaf het ontwerp tot en met de realisatie van de technische infrastructuur zijn wij graag van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. We denken mee en delen graag onze kennis, ervaring en ons netwerk.

Hoe we dat doen?
Bij SEM productions werken we met een ideale mix van jong talent en jarenlange ervaring in combinatie met professionele materialen. We beschikken over een uitgebreid wagenpark waardoor we erg flexibel zijn. Denken in mogelijkheden zit in ons DNA en we omarmen innovatie en nieuwe technologie. Samen met onze opdrachtgever vertalen we de creatieve wensen en idee├źn naar een evenement dat voldoet aan de vooraf geformuleerde doelstellingen.

Waar en voor wie dan?
Ons werkgebied bestrijkt heel Europa en is zeer divers: van concerten tot bedrijfsfeesten, van standbouw tot TV- en theaterproducties. Overal wordt gebruik gemaakt van licht-, geluid- of videotechniek. Je kan ons dus op heel veel verschillende plekken tegenkomen. We hechten veel waarde aan de relatie met onze opdrachtgevers, die we als een echte partner zien waarmee we samen werken aan een succesvol evenement.

Wil je nog meer over ons te weten komen?
Je bent bij ons altijd welkom voor een kop koffie of thee. Je krijgt van ons een rondleiding door ons bedrijf en we laten diverse projecten zien die we recent hebben mogen verzorgen. Daarnaast kan je ons volgen op Facebook en Instagram om inspiratie op te doen!


Open Bedrijvendag

Heb je ooit zelf een lichtshow willen bedienen? Of altijd al een band willen mixen op een grote geluidstafel? Je kan het allemaal doen tijdens de Open Bedrijvendag bij SEM productions.

Daarnaast kan je een kijkje nemen in onze wereld. Wil je zien hoe wij onze projecten voorbereiden of materialen opslaan en klaarmaken?

Je mag ons alles vragen! Zien we jou ook?

SEM productions

Eekhorstweg 24, Meppel, Nederland