Ondernemersmarkt – Thomashuis 2e Exloërmond

Bedrijfsactiviteiten

Thomashuis 2e Exloërmond is een kleinschalige 24-uurs woonvoorziening voor maximaal 9 volwassenen met verstandelijke en lichamelijke beperkingen. Hier ontvangen zij de benodigde zorg en begeleiding.
Nederland kent momenteel 119 Thomashuizen verspreid over het hele land.
Wat ieder Thomashuis uniek maakt is dat elke locatie wordt geleid door twee gepassioneerde zorgondernemers die zelf ook (vaak met hun gezin) in het Thomashuis wonen. Met hun eigen ervaring, kennis en creativiteit geven ze zelf invulling aan de zorg en zetten ze elke dag alles op alles om de bewoners gelukkig te laten zijn. Omdat de zorgondernemers in het Thomashuis wonen zijn zij bijna altijd aanwezig voor zowel de bewoners als de ouders/vertegenwoordigers. De lijnen zijn kort en de toewijding en betrokkenheid groot. De zorgondernemers kennen hun bewoners door en door en weten wat zij nodig hebben. Simpelweg door er bijna elke dag te zijn. Ze worden daarbij ondersteund door een toegewijd team medewerkers dat zich helemaal herkent in de Thomashuisvisie. Ze worden minimaal in de weg gezeten door stapels papierwerk en kunnen zo al hun tijd in de zorg en begeleiding van de bewoners besteden.


Open Bedrijvendag

Wij willen graag laten zien en vertellen wat het leven in een Thomashuis zo bijzonder maakt.
Wij willen ook graag duidelijk maken dat wij momenteel een open plek hebben, dat betekent dat wij op zoek zijn naar een nieuwe medebewoner. Belangstellenden kunnen zich melden bij de zorgondernemers.

Ondernemersmarkt – Thomashuis 2e Exloërmond

Zuiderdiep 43, Tweede Exloermond, Nederland