Timmerfabriek Hans de Jong

Bedrijfsactiviteiten

Timmerfabriek Hans de Jong is vanaf 1 januari 2000 gevestigd op het industrieterrein Leemdijk te Smilde. Vanuit onze fabriek kunnen we een breed assortiment aan kozijnen, ramen, deuren, vouw- en schuifpuien en trappen leveren. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht.

We bieden een totaalpakket wat betreft beglazen en het plaatsen en of vervangen van kozijnen. Onze werkplaats is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een modern machinaal timmerbedrijf, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het eindproduct en kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat. In 2006 is het KOMO certificaat behaald en dat betekent dat er een gegarandeerde hoge productkwaliteit door ons wordt geleverd.

Het door ons gebruikte hang- en sluitwerk voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Er is binnen ons bedrijf veel aandacht voor persoonlijke contacten en door middel van een deskundige toelichting in onze fabriek of eventueel ter plaatse proberen wij aan de wensen van de klant te voldoen.

Door de kleinschaligheid van ons bedrijf zijn we erg flexibel in ons productieproces en waarbij de vraag van de klant steeds het uitgangspunt is.


Open Bedrijvendag

Door onze deelname aan de Open bedrijven dag Midden-Drenthe willen we geïnteresseerden laten zien hoe bepaalde producten worden gemaakt. Daarbij laten we zien welke machinale bewerkingen hiervoor nodig zijn. Tijdens de open dag worden onze eigen gefabriceerde houten producten gepresenteerd.

Altijd al willen zien hoe kwalitatieve hoogstaande producten tot stand komen in een timmerfabriek? Bezoek ons bedrijf! Voor de kinderen is er de mogelijkheid om een eigen houten knutselwerk te maken en te versieren. U bent van harte welkom op zaterdag 2 november tussen 10:00 en 16:00 uur!

Timmerfabriek Hans de Jong

Industrieweg 11, Smilde, Nederland