TrendInterieur

Bedrijfsactiviteiten

Trendinterieur weet dat een mens zich goed voelt in een sfeervol interieur. Het is onze passie en uitdaging om klanten te helpen met een inspirerend interieur, waarbij persoonlijkheid, creativiteit en kwaliteit de uitgangspunten zijn en waar mensen genieten en optimaal functioneren.

 

Voor leef -en werkruimten, zoals woningen, kantoren, horeca- en praktijkruimtes,  leveren wij complete interieurinrichtingen, waarbij alle interieuronderdelen, kleuren en materialen sfeervol en creatief zijn afgestemd. Ons assortiment bestaat uit o.a. meubelen, vloeren, gordijnen, verlichting, accessoires en maatwerkinterieur.

 

Vanuit onze showroom en ontwerpstudio in Emmen presenteren wij alle denkbare materialen en producten. Ons team van interieurspecialisten is gemotiveerd om persoonlijke interieurwensen te realiseren.

 


Open Bedrijvendag

Op de open bedrijvendag organiseren wij verschillende activiteiten die je zintuigen prikkelen! Wil je zien wat Trendinterieur doet of voor jou kan betekenen? Dan is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard. Tevens is er de mogelijkheid om kennis te maken met het vakgebied op een actieve manier voor jong en oud.

 

Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen

Kapitein Nemostraat 20, Emmen, Nederland

Drentea Future Office

James Cookstraat 20, Emmen, Nederland

TrendInterieur

Cornelis Houtmanstraat 24, Emmen, Nederland