uitvaartzorg BijZonder

Bedrijfsactiviteiten

Onze diensten:

wij zijn anders en dichterbij dan u denkt wij zijn uitvaartzorg BijZonder

Een bijzonder afscheid gaat over de overledene en is voor de naasten. Uitvaartzorg BijZonder kan u in dit proces begeleiden. Vaak start dit proces van afscheid op de dag van overlijden. Op deze bijzondere en vaak emotionele dag moet veel geregeld en gedaan worden. De uitvaartbegeleiders van Uitvaartzorg BijZonder lopen stap voor stap met u dit proces door en u bepaalt het tempo van alle handelingen.

Belangrijke zaken die wij, indien gewenst, van u overnemen op de dag van overlijden zijn bijvoorbeeld de laatste verzorging (afleggen), het doen van aangifte van overlijden bij de Burgerlijke Stand, het vastleggen / reserveren van plaats en tijdstip van de crematie of begrafenis en het – uiteraard in overleg – opstellen, drukken en verzenden van rouwbrieven. Wij moeten niet vergeten te vermelden dat wij – indien nodig – voor u inkopen de kist / plank / wade, de bloemen, rouwvervoer, catering, enzovoorts. Onze inkoopprijs is onze verkoopprijs. Wij hanteren geen winstopslag op ingekochte producten en diensten!

In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart komen wij iedere dag bij u langs, om te controleren hoe de opbaring verloopt en het verdere afscheid vorm te geven, maar ook om te kijken hoe het met u en de overige nabestaanden gaat.

Wilt u dat wij de verzekeraar en/of de uitvaartvereniging op de hoogte brengen en de financiële afhandeling met deze partijen voor u verrichten, dan verzorgen wij dat voor u. U heeft altijd de vrije keuze, ongeacht de verzekering en/of lidmaatschap, om de uitvaartverzorger van uw keuze te kiezen. Een registratie bij Uitvaartzorg BijZonder geeft, bovenop uw verzekering en/of lidmaatschap, een korting van 200 euro op ons tarief uitvaartverzorging.

Na de uitvaart stopt onze dienstverlening niet. Wij hebben standaard in onze dienstverlening nazorg opgenomen.

Onze kernwaarden:
> Gemak (geen gedoe, wij nemen uit handen wat u wilt dat wij uit handen nemen)
> Prijs (kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Een besparing tot 1500 euro is niet bijzonder bij BijZonder),
> Zekerheid (goed, degelijk, transparant en u krijgt de kwaliteit die u en uw dierbaren verdienen)
> Status (exclusief, speciaal, innovatief, op maat gemaakt èn echt persoonlijk).

wij zijn uitvaartzorg BijZonder…… omdat het ook anders kan


Open Bedrijvendag

Tijdens de open dag zullen wij onze bezoekers informeren over de huidige uitvaartmethoden, welke mogelijkheden daarin zijn en waar veelal niet aan gedacht wordt.
Daarnaast is het voornemen om stil te staan bij toekomstige methoden zoals Humuseren, cryomeren en resomeren.
Mocht de dienstverlening het op dat moment toestaan, dan kunnen er vingerscans gemaakt worden, wordt er aandacht besteed aan productenvormen zoals lijkwades en opbaarmogelijkheden zonder koeling en zal er een uitvaartfotograaf met voorbeelden aanwezig zijn.

uitvaartzorg BijZonder

Gieterstraat 33, Rolde, Nederland