VIA Coaching & Training

Bedrijfsactiviteiten

VIA Coaching & Training helpt mensen te bewegen naar de eigen persoonlijke doelen en “je eigen ik”. Dit vooral gericht op een gelukkig, vitaal en gezond leven waarbij resultaten worden bereikt richting uitstraling, beweging, werk, ontwikkeling en je eigen personal brand.

Onze dienstverlening is gericht op het verbeteren van het eigen evenwicht, geluk, de fysieke belastbaarheid van mensen en wordt veelal ingezet voor trajecten richting persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, re-integratie, vitaliteitstraining en personal branding. Doordat VIA Coaching & Training juist het eigen evenwicht bij mensen verbetert ervaren deze mentaal en fysiek meer ruimte om een traject richting verder persoonlijke herstel en/of werkhervatting succesvol te doorlopen. Waarom? Mentale en fysieke klachten werken vaak belemmerend bij duurzame herstel of terugkeer op de arbeidsmarkt. VIA Coaching & Training zorgt ervoor dat klachten verminderen en mensen vanuit een sterkere positie doelen kunnen bereiken.

Vanuit vestigingen in Meppel, Zwolle en Nijkerk biedt VIA Coaching & Training een gedegen intake en persoonlijke kennismaking, aangevuld met eventueel een vitaliteitsmeting. Dit met als resultaat een heldere en concrete analyse van de emotionele, persoonlijke en fysieke problematiek waarvan iemand hinder ondervindt. Vaak zijn problemen meervoudig en is vitaliteitsonderzoek nodig om te komen tot concrete inzichten en doelstellingen voor herstel en/of verbetering de persoonlijke balans.
Vervolgens wordt concrete en op maat gerichte coaching en training geboden om te komen tot een sterkere eigen basis en verbetering van de persoonlijke belastbaarheid. Dit is gericht op verbetering van de eigen leefstijl en een duurzaam kwalitatief en vitaal leven. Basis van de vervolgbehandeling is persoonlijke coaching gericht op persoonlijke groei, verbetering van de eigen kracht, werkhervatting of outplacement.

VIA Coaching & Training heeft een unieke manier van werken door haar persoonlijke benadering en verbinding met mensen. We leveren maatwerk gericht op de oorzaak van de problemen en werken hierdoor aan een duurzame oplossing. Wilt u meer van ons weten en ons persoonlijk ontmoeten? Breng dan een bezoek tijdens de open bedrijven dag Drenthe op onze vestiging in Meppel. Tot ziens.