Dit jaar digitale Open Bedrijvendag Emmen

In Emmen organiseren we op zaterdag 7 november een Digitale Open Bedrijven Dag! In verband met de corona-maatregelen is dit jaar geen fysieke Open Bedrijven Dag mogelijk.

Meedoen? Deel dan op zaterdag 7 november een bedrijfsvideo van max. 3 minuten via social media. Een video met een kijkje achter de schermen is natuurlijk het leukst.
Op die dag plaatsen wij de video’s van alle deelnemers ook op onze website en uiteraard delen wij de filmpjes via onze social media kanalen en die van de gemeente Emmen. Aanmelden kan via office@ondernemendemmen.nl.

Aanleveren filmpje
Graag ontvangen we uiterlijk op maandag 2 november jullie video (niet alleen een link naar YouTube, maar ook het document zelf). Wij plaatsen deze dan op de aparte OBD-pagina van onze website en op de Open bedrijvendag Emmen Facebook pagina.

De gemeente Emmen looft een prijs uit voor de video met de meeste ‘likes’. Deze prijs wordt uitgereikt door wethouder Guido Rink, bij voorkeur tijdens een bedrijfsbezoek. Ook dit kan uw bedrijf weer mooie exposure opleveren!

Meer weten?
Arda van Dam, a.vandam@ondernemendemmen.nl