Extra gratis workshop ‘Slim en eenvoudig filmpjes maken’

Extra gratis workshop ‘Slim en eenvoudig filmpjes maken’

De Open Bedrijvendag Emmen op zaterdag 7 november wordt een digitale Open Bedrijvendag,

Op de laptop, de tablet, de telefoon of gewoon op de huis-tuin- en keukencomputer op bezoek bij de deelnemers. Bedrijven kunnen hiervoor korte filmpjes aanleveren. Zie ook https://www.ondernemendemmen.nl/project/open-bedrijvendag-emmen/

U wilt meedoen, maar heeft geen filmpje? Geen nood!. U kunt het zelf maken. Met uw smartphone of tablet. Wij helpen u samen met de gemeente Emmen op weg met een gratis tweedelig webinar ‘Slim en eenvoudig filmpjes maken’ . Een extra editie, omdat de eerste was volgeboekt.

Opgave

Deel 1 is op 19 oktober. Het vervolg van deze webinar is op 26 oktober. Steeds van 15.00 tot 17.00 Opgave voor de webinar kan via een mailtje aan economie@emmen.nl

Dit leer je

Tijdens de eerste webinar leert u de basis van video’s opnemen met een smartphone en monteren door middel van de app Quik.

Eerst leren we u alles over shots, kader, geluid en licht.

Vervolgens gaat u in de dagen erna zelf aan de slag om een korte video van ongeveer 40 seconden op te nemen en te monteren. Hiervoor kunt u feedback vragen aan de docenten van de webinar.

In de tweede bijeenkomst laten de cursisten de zelfgemaakte filmpjes aan elkaar zien, zal feedback gegeven worden en is er ruimte voor vragen.

Video-challenge

De filmpjes doen vervolgens mee aan de digitale Open Bedrijven Dagen op 7 november: via uw eigen social media kanalen, maar ook via die van de gemeente Emmen, Ondernemend Emmen.. Het meest gelikete filmpje wint een prijs. Die wordt uitgereikt door wethouder Guido Rink.