Niels en Eva Vos winnaar iPad Open Bedrijvendag Emmen

Niels Vos en zijn zusje Eva uit Erica zijn samen winnaar geworden van een splinternieuwe iPad. De naam van Niels werd getrokken uit de lijst van deelnemers aan de QR-codeactie van de VPB-Emmen en de gemeente Emmen tijdens de Open Bedrijvendag Emmen. Niels vindt dat zijn zusje ook moet meedelen in de prijs, omdat ze samen de prijsvraag hebben ingevuld.  Dus kregen beide de iPad uit handen van VPB-directeur Herman Idema.

Op zaterdag 2 november bezochten enkele duizenden mensen de deelnemende bedrijven. Bij alle deelnemende bedrijven hing een QR-code bij de uitgang, die de bezoekers konden scannen en via een app moesten insturen. Minimaal drie codes waren nodig om kans te maken op de iPad.

Open Bedrijvendag 2020
Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Open Bedrijvendag 2020 alweer begonnen. De gemeente Emmen en de VPB-Emmen willen, met steun van de provincie Drenthe, ook voor volgend najaar weer zoveel mogelijk bedrijven, instellingen en organisaties motiveren om hun deuren open te zetten voor het publiek en mogelijk toekomstige medewerkers.