Tientallen bedrijven haken aan bij digitale Open Bedrijvendag Emmen.

Beperkte mogelijkheden door de corona-maatregelen prikkelen de creativiteit. Ook bij bedrijven en organisaties. Enkele tientallen bedrijven in Emmen en directe omgeving haken met korte video’s aan bij de digitale Open Bedrijvendag Emmen, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur via de socialmedia-kanalen van de gemeente Emmen, Ondernemend Emmen, Open Bedrijvendag Emmen en een speciale pagina op de website van ondernemersorganisatie Ondernemend Emmen. Wethouder Guido Rink opent de digitale Open Bedrijvendag op bijpassende wijze om 10.00 uur via de website van Ondernemend Emmen en social media.
De aanmeldingen van deelnemers liepen vrijdag nog binnen en gaan richting de vijfendertig.

Tijdens de digitale Open Bedrijvendag Emmen presenteren de deelnemende bedrijven en organisaties zichzelf doormiddel van korte video’s. Wie zijn ze, wat maken ze, wat willen ze van zichzelf laten zien.

De digitale Open Bedrijvendag Emmen 2020 is te zien via een speciale pagina op Facebook onder Open Bedrijvendag Emmen, via een speciale pagina op de website van Ondernemend Emmen, www.ondernemendemmen.nl/obd2020, maar ook stuurt de gemeente Emmen het hele weekend regelmatig links naar deelnemende bedrijven en organisaties de wereld in via al haar social media-kanalen.

De speciale pagina op de website van Ondernemend Emmen blijft de hele maand november bereikbaar om de video’s te bekijken.